7 aprila

Čas za ukrepanje…

Novice

0  comments

V trenutni situaciji, ki je negotova in precej pesimistična, podjetniki čakajo na ukrepe države. Država bo reševala v naslednji polovici leta nekatera podjetja. V obdobju debelih krav se podjetje pospešeno razvija. Poveča se povpraševanje po izdelkih ali storitvah. V tem obdobju lastniki podjetje dokapitalizirajo z lastnimi sredstvi ali se zadolžijo na banki, da povečajo kapaciteto. Posledično zaposlijo več ljudi.

V obdobju krize, ki jo bomo sedaj doživeli bo obrnjena situacija. Podjetja bodo prisiljena nižati stroške. Posojila bodo namenjena likvidnosti podjetja. Najbolj bodo prizadeta podjetja, ki so bila v zagonu. Naložbe se v celoti prekinejo.

Bolje bodo odnesla podjetja, ki nimajo posojil oziroma predstavljajo posojila majhen delež v poslovanju. Imajo finančno vzdržnost. Kaj to pomeni?

Kaj lahko danes v podjetju prodate oz. koliko vašega osebnega premoženja lahko prodate, da rešite krizne razmere v podjetju?

Moje osebno mnenje je, da mora biti  pri vsaki naložbi 100% pokritost! Tega se strogo držim. V kolikor sredstev nimam ne sprejem novih poslov.

Optimizem v teh razmerah vašega podjetja ne bo držal pokonci! Z vaše strani ni odgovorno, da razmišljate saj bo vse kot je bilo prej. Bolje je, da razmišljate, da bo slabše kot je sedaj in da UKREPATE.

 

 

Preberite tudi

Je čas za zajtrk?

Je čas za zajtrk?

Le kdo vžiga to luč?

Le kdo vžiga to luč?

Kdaj je pravi čas, če ne zdaj…..

Kdaj je pravi čas, če ne zdaj…..
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Naroči se, na prejemanje novic