13 aprila

Doživljenjski navijači s srcem…

Novice

0  comments

Kaj to pomeni?  Vsekakor ste podpornik in navijate za določeno športno skupino (nogometne klube, rokometne,…). Vaša podpora klubu, društvu, podjetju je lahko že od otroških dni. Velikokrat je povezana z okoljem in skupnostjo ljudi.

Spremenijo se igralci, trenerji, logo kluba a vi še vedno navijate in podpirate svoje klube.

Enako velja za politične stranke, gasilska društva, lovska društva, motoristična društva, …

Kakšen je razlog za pripadnost in navijanje?

Ljudje imamo instinkt da smo del nečesa. Z leti si oblikujemo prepričanja, ki jih gojimo celo življenje. Nekateri poenostavijo in uporabijo besedo DRUŽENJE, vendar pripadnost je več kot to.

Če ste zaposleni v istem podjetju več kot 20 let ste pripadnik in navijač podjetja. Ste policist in ste si ustvarili načela, zelo težko zamenjate poklic v katerem ste. Ste zdravnik in ljudem pomagate do zdravja, zelo težko zamenjate poklic v katerem ste že več let.

Skratka pravi navijači vztrajajo s podporo klubu, društvu , organizaciji tudi če jim ne gre dobro ali pa je vodstvo kluba sprejelo napačne odločitve. Takrat se pripadnost klubu najbolj pokaže.

Ko enkrat ugotovite, da je podpora klubu ali organizaciji del vaše samopodobe je pomembno, da to sprejmete in ste odgovorni. Vsakič, ko vodstvo kluba sprejema pomembne odločitve, jasno in glasno predstavite vaša stališča. Ko se zbere večja skupina ljudi in izraža svoje mnenje ima večji vpliv na odločevalce.

 

Preberite tudi

Je čas za zajtrk?

Je čas za zajtrk?

Le kdo vžiga to luč?

Le kdo vžiga to luč?

Kdaj je pravi čas, če ne zdaj…..

Kdaj je pravi čas, če ne zdaj…..
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Naroči se, na prejemanje novic