11 septembra

Ko se otroci pod mizo igrajo…

Novice

0  comments

Pod mizo se otroci igrajo in pod mizo se sklepajo posli vsaj tisti, ki zelo težko uspejo brez podpore določenih ključnih ljudi. Navkljub prizadevanj v smeri digitalizacije so v ključnih trenutkih odločevalci tisti, ki odločajo o zmagi ali porazu.

Koliko časa bo to še bilo možno?

Ne prav veliko!

V trenutku, ko bomo prenesli odgovornost na AI se odločitve sprejemajo logično in ne več pod vplivom čustev ali materializma. Imamo izredno liberalno javno upravo in lahko na prste preštejemo ljudi, ki so bili kaznovani z izgonom iz države zaradi prekoračenih pooblastil, korupcije, pohlepa,….

Mnenja sem, da se ciklus obrača in pričelo se bo mrzlično iskati odgovorne ljudi na vseh položajih in vsak bo imel to priložnost, da sprejema ODGOVORNOST. Boomerang bomo pa doživeli šele z mlajšo generacijo otrok, kateri  ne bodo sprejemali odgovornosti, ker so pa vsi mlajši otroci izredno računalniško pismeni bodo usposobili celoten AI sistem naše mikro države.

Za nekatere je to znanstvena fantastika, drugi, ki ste odločevalci določenih zahtev državljanov pa lahko že občutite spremembe pri odgovornosti vašega dela, ki se bo z leti samo strmo stopnjeval.

Iskanje dlake v jajcu ni nikoli obrodilo sadov, rešitve so možne samo v napredku.

Otroci to razumejo….

Preberite tudi

Je čas za zajtrk?

Je čas za zajtrk?

Le kdo vžiga to luč?

Le kdo vžiga to luč?

Kdaj je pravi čas, če ne zdaj…..

Kdaj je pravi čas, če ne zdaj…..
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Naroči se, na prejemanje novic