2 septembra

O potrjeni inovativni kakovosti…

Novice

0  comments

Švicarski sir z luknjami je zelo okusen, malo pikanten in ravno sveže sestavine ga naredijo posebnega. Po drugi strani so nekateri sirni produkti, ki so zakonsko poimenovani sir, vendar postopek izdelave je popolnoma drugačen. Temu sledi cena v trgovini.

Prav zaradi prehranske pestrosti lahko nahranimo veliko št. ljudi, ki je v svetu z veliko manjšo populacijo ljudi predstavljala v preteklosti velik izziv. Vse splošno lahkoto po celotnem svetu so na veliko območjih izkoreninili  zaradi novih sort rastlin in vzdrževanje trenda enake prehranske pestrosti je bistvena pri ohranjanju statusa katerega poznamo danes.

Stranski učinek je previsok vnos kalorij, katerih ne porabimo in zato imamo težave z debelostjo po vsem svetu. Rešitve vidimo v športnih aktivnostih in raznih dietah ali produktih s katerimi si pomagamo do vitke zdrave postave.

Pri vsaki inovaciji nastanejo stranski učinki in njihovo spremembo na ljudeh lahko merimo v desetletjih.  Prilagoditev na inovacije je na nas samih v povezavi s sposobnostjo sprejemanja novih informacij, ki vplivajo na naš organizem.

Preberite tudi

Je čas za zajtrk?

Je čas za zajtrk?

Le kdo vžiga to luč?

Le kdo vžiga to luč?

Kdaj je pravi čas, če ne zdaj…..

Kdaj je pravi čas, če ne zdaj…..
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Naroči se, na prejemanje novic