11 septembra

Priložnosti so tu! Ne čakajte.

Novice

0  comments

Zaradi zapiranja tovarn so se ljudje v preteklosti znašli in pričeli opravljati različne dejavnosti. Industrijsko obdobje se zaključuje in iz tega razloga bo trend odpiranja dejavnosti še bolj pospešen. V obilici ponudbe (konkurence) pa je zelo pomembno, da poiščete vašo kategorijo v kateri ste najboljši. Dobro opravljena storitev ali narejen produkt v konkurenčnem okolju ni dovolj.

Pred leti, ko sem bila še na začetku podjetniške kariere sem izračunavala promet po mesecih. Pomembna mi je bila matematika. Prioriteta je bila v  doseganju vedno boljših finančnih rezultatov in hkrati zmanjševanju ali optimiziranju stroškov.

Sedaj pa razumem drugače. Podjetje ni vredno toliko kot je sredstev na TRR!  Vredno je le toliko kot lahko vašim strankam nudite ali jim rešite problem.  Le na tak način ustvarjate večjo vrednost v vašem podjetju, katera se vam pozna tudi na bančnih računih. Več kot lahko date več lahko prejmete.

Pri doseganju večje dodane vrednosti za vaše stranke je v osnovi samo eno pravilo. Zelo dobro morate poznati vaše stranke in skladno s tem jim nuditi ekskluzivne storitve.

Priložnosti imamo neskončno le odločiti se je potrebno.

 

Preberite tudi

Je čas za zajtrk?

Je čas za zajtrk?

Le kdo vžiga to luč?

Le kdo vžiga to luč?

Kdaj je pravi čas, če ne zdaj…..

Kdaj je pravi čas, če ne zdaj…..
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Naroči se, na prejemanje novic