25 junija

Prodajna strategija

Novice

0  comments

Prodaja v vašem podjetju se lahko za X10 poveča, v kolikor imate prodajno strategijo. V mikro podjetjih ni točno določenih prodajalcev kar pomeni, da vsi zaposleni prodajajo. Vsak posameznik izpelje svoj del v prodaji.

Obstaja veliko metod in navodil kako izpeljati prodajo v podjetju, pa vendar se je veliko ljudi otepa. Najbolj pogosta vprašanja podjetnikov na seminarjih in delavnicah so ravno iz prodaje. Implementacija v lastnem podjetju pa je lahko velika težava. Pri vsakem planiranju si je potrebno vzeti čas za izpeljavo, v prodaji je potrebno vsaj 6 mesecev, da se poznajo rezultati vašega dela.

Zgodi se, da prehitro obupate in začnete z novo strategijo, prvo pa ne zaključite do konca in ste spet v začaranem krogu, ki se ne konča. Pri vsem tem pa lahko izgubljate veliko denarja in časa.

V današnjih časih, je postalo oglaševanje izredno drago. Vedno več je novih prodajnih kanalov. Prisotni morate biti na skoraj vseh, da vas kupci opazijo, kar povzroča velike finančne obremenitve. Vsi si ne morete privoščiti zelo dragih oglaševanj, pa vendar lahko začnete z brezplačnimi in postopoma razširite na plačljive.

 

 

Preberite tudi

Je čas za zajtrk?

Je čas za zajtrk?

Le kdo vžiga to luč?

Le kdo vžiga to luč?

Kdaj je pravi čas, če ne zdaj…..

Kdaj je pravi čas, če ne zdaj…..
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Naroči se, na prejemanje novic