1 septembra

Služba prihodnosti -škavacin.

Novice

0  comments

Šele v letu 1778 je g. Joseph Bramah prvič v zgodovini naredil inovacijo- vodno omaro, ki ne povzroča smradu in šele v sredini 19. stoletja so postale kopalnice zanesljive, preproste in poceni. Od takrat naprej so se v veliki meri mesta preoblikovala in urbanistika se je spremenila do te mere, da nimamo več smradu v mestih, udobje se nam je bistveno povečalo.

V današnjem času imamo izziv s smetmi, ki jih je vedno več. Ljudje jih niso nikoli v zgodovini naredili toliko kot jih naredimo sedaj in trendi so samo v stopnjevanju hitro predelane hrane, raznih pripomočkov, gospodinjskih aparatov, tehnike, oblačil, plastike,…ki povzročajo ogromno odpadkov posledično uničujemo okolje.

Mogoče malo v šali povem, da si delo doma razdelimo in naši fantje z nonotom, ki pomaga imajo glavno delo škavacina. Danes je to delo mogoče podcenjeno vendar na tem področju imamo veliko odprtih možnosti za inovacije, kar pomeni razvoj novih drugačnih delovnih mest, ki bodo ekološko in tehnološko obarvana.  Položnice za komunalo naraščajo in hkrati bodo naše želje po ureditvi tega področja z leti vse večje.

Preberite tudi

Je čas za zajtrk?

Je čas za zajtrk?

Le kdo vžiga to luč?

Le kdo vžiga to luč?

Kdaj je pravi čas, če ne zdaj…..

Kdaj je pravi čas, če ne zdaj…..
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Naroči se, na prejemanje novic