21 aprila

Zakaj bi, za enkrat ni potrebe…

Novice

0  comments

Nekatera podjetja imajo še vedno klasične poglede na vodenje posla. Digitalizacije se bojijo, čeprav se veliko govori o tem, še vedno niso pripravljeni narediti prvega koraka.  V nekaterih dejavnosti poseg z digitalizacijo res ni mogoč, vendar se lahko samo en del podjetja digitalizira.

V trenutni situaciji ste vsi podjetniki bliskovito začeli z inovativnimi pristopi prodaje na daljavo. Bolje gre seveda tistim, ki ste že prej imeli prodajo na daljavo vzpostavljeno.  Marsikateri podjetnik pred virusom ni niti pomisli na to možnost. Vsi so  govorili o tem, vendar naredilo se je bolj malo. Rezultati, ki so posledica digitalizacije so vidni in storitev je celo bolj efektivna, prijazna kupcu.

Zakaj tega niste prej naredili?

Naučeni ste sodelovati v poslovnih procesih, ki so vam blizu. Vsaka novost prinaša nelagodje in stres, ki si ga ne želite. V kolikor ste prepričani, da sistem deluje in imate rezultate ne želite opustiti takega načina. Ni potrebe po temu…

Verjamem, da v trenutni situaciji iščete najboljše načine, kako ponovno vzpostaviti prodajo in zagnati poslovanje. Vsekakor bolje sedaj kot nikoli.

Naslednjič, ko prejmete nove predloge za izboljšavo vašega posla. Recite HVALA in preverite možnosti, da novost izpeljete.

Čakati na novo krizo ni primerno.

 

Preberite tudi

Je čas za zajtrk?

Je čas za zajtrk?

Le kdo vžiga to luč?

Le kdo vžiga to luč?

Kdaj je pravi čas, če ne zdaj…..

Kdaj je pravi čas, če ne zdaj…..
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Naroči se, na prejemanje novic